David & Jelmer

Het trouwseizoen is weer officieel begonnen en voor mij startte dit bij David&Jelmer. Twee super lieve gasten die mij een week van te voren benaderde met de vraag of ik nog beschikbaar was om een trouwfilm voor hen te maken.

 

Zo kortdag heb ik nog niet eerder een aanvraag gehad, maar ik was nog vrij dus met het leek mij super leuk om voor hen een trouwfilm te maken. Na een korte doorloop met David, die overigens Iers is, van de bruiloft werd de knoop doorgehakt en mocht ik hun dag vastleggen.

 

 

 

 

 

De bruiloft vond plaats in het prachtige Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede. Het was een heerlijke zonnige dag met een klein gezelschap waardoor de bruiloft erg persoonlijk en intiem aanvoelde. Wat voor mij dan weer super leuk is om te filmen.

 

Buiten in onder een prachtig prieel gaven ze elkaar het ja-woord en daarna kon het feest beginnen. Na een heerlijk diner gingen we het kasteel in waar mooie Ierse muziek werd gespeeld (Dat vind ik dus echt FANTASTISCH :D), wat er voor zorgde dat ik eigenlijk maar wilde blijven filmen en filmen, maar m’n tijd zat erop en het feestgedruis ging nog gezellig door!

 

Kortom een super fijne dag en een mooie start van dit seizoen! Hieronder alvast een kleine preview van de trouwfilm –