About

BLONDE HAREN, BLAUWE OGEN

Mijn naam is Claire, ik ben 24 jaar en ik ben opgegroeid in Nieuw-Lekkerland (dat bestaat echt). Tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik drie jaar in Amsterdam gewoond en inmiddels woon ik nu twee jaar in Almere!

 

Tijdens mijn mijn stage heb ik m’n liefde voor film verder ontwikkeld. Ik ben erachter gekomen dat een management functie niet volledig in mijn straatje paste dus heb ik besloten om destijds zelf de camera op te pakken.

 

Nu twee jaar verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik super blij ben met deze keuze en echt al m’n ziel en zaligheid in BLOND&BLAUW kan stoppen. En hopelijk kan ik nog velen van jullie blij maken met mooie films van belangrijke momenten in jullie leven.

VIDEOGRAAF

De tijden van mega grote units van filmcamera’s zijn voorbij! Mijn camera is net zo groot als die van mijn collega fotograaf en alsnog heb je topkwaliteit!

Ik film met een Sony A7S II die klein en compact is, waardoor het nog makkelijker is om je te mengen tussen ‘de menigte’.

Wat voor mij voorop staat is dat ik een klik heb met het bruidspaar. Ik ben natuurlijk vaak de hele dag aanwezig en ik ben bij bijzondere momenten dus het is van groot belang dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Hierdoor is het feit dat er een camera op je neus staat al wat minder spannend en zullen er ook veel mooie spontane momenten zich voordoen waar ik als videograaf natuurlijk weer op in kan spelen.

 

Hopelijk kan ik ook wat voor jullie betekenen!

 

DSC00118
DSC00112