Wat!? Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een mooie volgende stap in jullie leven waar een mooie trouwdag natuurlijk niet aan mag ontbreken en ik ben er graag bij om dit voor altijd vast te leggen in de vorm van een trouwfilm!

 

Op de bruiloft is het super belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Er moet een klik zijn en ik wil niet alleen die meid met die camera zijn, maar iemand die onderdeel is van jullie gezelschap. Dit komt ook altijd ten goede van de trouwfilm en zal er voor zorgen dat veel mooie en echte momenten vastgelegd zullen worden, wanneer jullie je op je gemak voelen! Daarom nodig ik jullie van tevoren ook graag uit voor een gesprek om kennis met elkaar te maken en de dag door te nemen.

 

De camera waarmee ik werk is een Sony A7S II die super mooi full-HD beeld levert en net zo groot is als de fotocamera van de fotograaf ! Hierdoor zal ik niet teveel aandacht trekken en krijg ik de kans om mooie spontane momenten vast te leggen.

Er gaat veel voorbereiding aan de bruiloft voor af. Jullie steken je ziel en zaligheid er in om er voor te zorgen dat dit een perfecte dag wordt om de liefde naar elkaar uit te spreken.

 

Hoe mooi is het dan om dit voor altijd vast te leggen op film. Wat mij betreft is het een belangrijke investering die er voor zorgt dat een heel belangrijk moment in jullie leven voor altijd terug te zien is in de vorm van jullie trouwfilm.

 

Nadat ik heb gefilmd op jullie bruiloft zullen jullie de film tussen 10 en 12 weken na de bruiloft ontvangen. De levering van de film is online en jullie ontvangen een luxe USB-stick met daarop de film(s).

 

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Check de opties onderaan voor een destination wedding

Heb je nog meer vragen? Stuur een mailtje naar: info@blondblauw.nl en ik beantwoord ze graag!

PRIJZEN

Processed with VSCO with a6 preset

TROUWFILM

vanaf:

€1545,-

8 uur

film van 6 minuten

Preview-film van 30 seconden

Levering van films digitaal en op een luxe USB stick

Inclusief reiskosten binnen Benelux

Wil je graag meer weten over de tarieven voor trouwfilms? Informeer dan naar de mogelijkheden en stuur een mailtje naar: info@blondblauw.nl

SAVE THE DATE

Een Save the Date is de aankondiging van jullie trouwdag. Naast dat het een super originele manier is om jullie gasten op de hoogte te brengen van de trouwdatum, is het ook een super leuke manier om te wennen aan de camera voor de grote dag. De prijs hiervoor begint bij €350,-. Vraag naar de mogelijkheden per mail.

Schermafdruk 2017-03-02 14.58.29

DESTINATION WEDDING

Gaan jullie trouwen in het buitenland en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat een persoonlijke offerte maken!

info@blondblauw.nl.

Congratulations! You’re getting married! Feel free to contact me and ask for information and possibilities. I offer a special pricing for destination weddings.

 info@blondblauw.nl.

TRAVEL DATES 2017

January – Belgium

February: Mons Klint, Denmark

May: The Ardennes, Belgium

June: Umbria, Italy